1. Support Center
  2. Assessment Platform
  3. Assessment platform tutorials voor de organisatiebeheerder

Het hoofdmenu: Documenten & Mediabibliotheek

In de documenten en mediabibliotheek vind je al jouw documenten terug.

Wat kan je?

De Documenten & Mediabibliotheek is bedoeld om snel en makkelijk bestanden op te slaan. Ook kan je bestanden delen met medegebruikers binnen jouw omgeving. In de documenten & mediabibliotheek zijn ook de bestanden die jij in jouw processen hebt opgeslagen terug te vinden, maar de kandidaat kan hier ook de rapporten van eventuele assessments terugvinden.

Nieuwe bestanden toevoegen

Er wordt onderscheid gemaakt tussen documenten die van jou zijn (“Mijn bestanden”) en de documenten die met jou gedeeld zijn. Wil je een bestand toevoegen, dan klik je op de blauwe knop met de witte ‘+’. Je ziet in je scherm dan direct een venster met jouw bestanden verschijnen. Je kan het gewenste bestand selecteren en toevoegen.

Bestanden beheren

Door op het bestand te klikken kan je verschillende acties uitvoeren. Hier hebben we op het voorbeeldrapport van Bert Bakker geklikt. We kunnen dit nu delen, downloaden en zien waar dit bestand aan gekoppeld is. Namelijk aan het WPV proces.