1. Support Center
  2. Assessment Platform
  3. Assessment platform tutorials voor de organisatiebeheerder

Het hoofdmenu: Adviseurs beheren

Hier kan je alle adviseurs binnen jouw omgeving beheren.

Wat kan je?

Naast kandidaten heb je ook een overzicht van alle adviseurs en organisatiebeheerders in het platform. Dit overzicht zie je alleen als je zelf ook beheerdersrechten hebt. Het overzicht werkt bijna hetzelfde als het overzicht van jouw kandidaten.

Adviseurs toevoegen

Je hebt verschillende opties in dit overzicht. Je kan een nieuwe adviseur toevoegen aan jouw organisatie door op de blauwe knop met de witte ‘+’ te klikken.

Adviseurs beheren

Daarnaast kan je één of meerdere adviseurs selecteren. Bij het selecteren van één adviseur kan je, mits de instellingen van jouw organisatie dit toelaten, inloggen in de omgeving van de adviseur en de adviseur deactiveren.

Heb je meerdere adviseurs geselecteerd dan kan je deze allemaal tegelijk een welkomstmail sturen.