Assessment Platform Updates | 2023

In dit artikel bieden we een overzicht van de updates die op het Assessment Platform uitgevoerd zijn in 2023

Updates van 28 november 2023

• Default e-mail templates kiezen

Organisatiebeheerders kunnen nu bij hun organisatie-instellingen ook een default e-mail template kiezen voor hun organisatie. Dit e-mail template zal standaard geselecteerd staan bij het versturen van een e-mail aan een kandidaat. Adviseurs kunnen zelf altijd nog een ander e-mail template kiezen.

Email_instellingen_assessment_platform
  • Voortgang toegekende processen

In het kandidaatoverzicht kan je nu in een oogopslag de voortgang van de toegekende processen en assessments zien van een kandidaat

Voortgang_kandidaten_assessments

Updates van 3 oktober 2023

• Met deze update wordt het versturen van e-mails naar kandidaten aanzienlijk verbeterd.

Om welkomst- of uitnodigingsmails naar kandidaten te verzenden, heeft de gebruiker nu de mogelijkheid om te kiezen welke mail er wordt verstuurd. Dit kan worden gedaan op basis van e-mailtemplates.

Alle aangepaste e-mails die eerder waren ingesteld voor welkomst- of uitnodigingsmails voor programma's, zijn nu opgenomen in de e-mailtemplates en kunnen direct worden gebruikt.

Om deze verbetering mogelijk te maken, zijn er nog enkele andere wijzigingen doorgevoerd.

• Een nieuwe menu maakt het beheren van e-mailtemplates mogelijk

Er is een nieuw 'Mail Templates' menu toegevoegd voor organisatiebeheerders, waarmee zij de e-mailtemplates kunnen beheren.

AP_update_mail-templates-menu
  • Bij het bewerken van e-mail templates wordt getoond welke variabelen gebruikt kunnen worden

AP_update_mai-ltemplates-menu_variabelen_v2
  • Voor alle organisaties zijn ook e-mail templates beschikbaar die door Ixly gemaakt en gepubliceerd zijn

• De stappen voor het toekennen van een proces zijn bijgewerkt

Bij het toekennen van een proces aan een kandidaat of het versturen van een welkomstmail, heeft de gebruiker nu de mogelijkheid om te kiezen welke mail er naar de kandidaat wordt verstuurd. Daarnaast krijgt de gebruiker een preview te zien van de mail die verstuurd gaat worden.

AP_update_mail-template_kiezen
  • Het e-mailadres van kandidaten is nu opgenomen in de csv-export van kandidaten.

Updates van 19 september 2023

• Notificaties zijn geoptimaliseerd en verbeterd.

Vanaf nu worden alleen nog maar notificaties getoond die binnen de laatste 30 dagen zijn ontvangen. Bovendien zijn de notificaties nu onderverdeeld in verschillende categorieën. Dit zorgt voor een overzichtelijker en gemakkelijker te navigeren notificatiesysteem.

Notificaties_update_v2
  • Bij het toewijzen van processen aan kandidaten is er nu een paginering toegevoegd wanneer een organisatie meer dan 12 processen heeft ingesteld.

Dit zorgt voor een betere navigatie en overzichtelijkheid, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste processen aan de juiste kandidaten toe te wijzen.

• De overgang van de organisatie-instellingen naar het nieuwe ontwerp is afgerond.

De organisatie-instellingen zijn succesvol overgezet naar het nieuwe ontwerp, waardoor ze nu naadloos aansluiten bij de verbeterde gebruikerservaring. Gebruikers kunnen nu moeiteloos en intuïtief door de organisatie-instellingen navigeren en profiteren van de vernieuwde visuele stijl. Dit maakt het beheren van de instellingen nog eenvoudiger en aantrekkelijker.

• Alle instellingen met betrekking tot privacy en gegevens zijn nu gegroepeerd onder een speciale tab in het submenu van de organisatie.

organisaite_instellingen_update

• Coaches die zijn gemaakt of uitgenodigd kunnen nu worden toegewezen aan een kandidaat.

Updates van 5 september 2023

• Melding bij ongeldig e-mailadres van een kandidaat

Als het systeem geen verbinding kan maken met het e-mailadres van een kandidaat, sturen we een melding naar de adviseur van de kandidaat. We tonen ook een melding op de pagina van deze kandidaat om hen op de hoogte te brengen.

• Melding bij ongeldig e-mailadres van een gebruiker

Als het systeem geen verbinding kan maken met het e-mailadres van een gebruiker, sturen we een melding naar de organisatiemanager van de gebruiker. We tonen ook een melding op de pagina van deze gebruiker om hen op de hoogte te stellen.

• E-mails naar een ongeldig e-mailadres worden geblokkeerd.

Als het systeem merkt dat een e-mailadres niet bereikbaar is, stoppen we met het verzenden van e-mails en worden de bijbehorende knoppen uitgeschakeld. Er wordt een melding weergegeven om de gebruiker hiervan op de hoogte te stellen.

Updates van 22 augustus 2023

• Co-coaches worden nu automatisch toegewezen bij het aanmaken of wijzigen van een kandidaat

Het is niet langer nodig om co-coaches handmatig toe te voegen aan een specifiek proces. Om de gebruikerservaring te verbeteren, is het nu mogelijk voor gebruikers om co-coaches direct toe te wijzen of te verwijderen bij een kandidaat. Deze co-coaches zullen de rol van co-coach hebben in alle processen van de kandidaat.

• Verbeterde gebruiksvriendelijkheid van formulieren met multi-selectie elementen

Velden waarbij je meerdere keuzes kunt maken, hebben nu een verbeterde gebruikersinterface. Deze velden zijn nu zoekvelden die automatisch checkboxes tonen met alle relevante opties wanneer je begint met typen. Kijk hieronder naar het voorbeeldscreenshot voor meer duidelijkheid.

meerkeuze AP update
  • Alle rapporten van assessments in processen worden nu automatisch opgeslagen in de Documenten & Mediabibliotheek

Alle rapporten die gegenereerd worden, inclusief van de FIT of de Arbeidsmarktkansen, worden vanaf nu automatisch opgeslagen en gedeeld in de Documenten & Mediabibliotheek. Dit zorgt voor een efficiënte en georganiseerde opslag van belangrijke documenten en media, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot deze informatie.

• Notificatiemails tonen nu alleen meldingen van ongelezen berichten

In de notificatiemails tonen we nu alleen de ongelezen berichten die zijn ontvangen sinds de vorige e-mail. Als je ervoor kiest om één e-mail per uur te ontvangen, zal deze e-mail informatie bevatten van activiteiten die plaatsvonden gedurende dat uur. Bij een dagelijkse e-mail ontvang je een samenvatting van de activiteiten van de afgelopen dag. Op deze manier houden we je op de hoogte van recente gebeurtenissen zonder je inbox te overweldigen.

• Aan programma's is de mogelijkheid toegevoegd om een taal in te stellen

Standaard wordt de taal van het programma ingesteld op de taal van de organisatie. Op basis van deze taal kunnen programma's gefilterd worden op de pagina's waar adviseurs de programma's kunnen toewijzen aan hun kandidaten.

NL_AP_processen_toekennen_08082023

Updates van 8 augustus 2023

• Bij het toewijzen van processen aan een (nieuwe/bestaande/meerdere) kandidaat is het is nu mogelijk om meerdere processen tegelijk te selecteren en toewijzen.

De pagina-indeling is ook vernieuwd en toont alle processen als 'kaartjes'.

NL_AP_processen_toekennen_08082023
  • Als organisatiebeheerder is het nu mogelijk om een CSV-export te maken van (gefilterde) kandidaten.

• Bij document upload / document download / document approval componenten in processen worden de bestanden nu ook opgeslagen en automatisch gedeeld via de document en media library.