Assessment Platform Update | 17 en 19 maart 2024

Op zondag 17 maart en dinsdag 19 maart 2024 vindt er een update plaats van het Assessment Platform. Deze update is een volgende stap in het verbeteren van de gebruikerservaring

Uitnodigingsdatum en test deadline

Als je als adviseur de kandidaat niet direct wil uitnodigen, dan kan je na dinsdag 19 maart ook een uitgestelde uitnodigingsdatum selecteren. De kandidaat wordt dan op die dag om 7:30 uur uitgenodigd met de uitnodigingsmail die je als adviseur geselecteerd hebt. De deadline is de laatste dag waarop de kandidaat het assessment, assessment programma of proces kan openen. Na de deadline verliest de kandidaat toegang.

uitnodigingsmail_instellingen_AP

Wat als je de eerder ingestelde deadline wil verschuiven?

De adviseur kan de deadline nog wijzigen zolang de activiteit niet afgerond is. De deadline kan ook gebruikt worden als variabele in een email template. Je kan de deadline aanpassen via het menu aan de rechterkant van de taak.

uitnodigingsmail_instellingen_bevestiging_AP

aanpassen00_uitnodigingsmail_instellingen_AP

Toevoegen van logo's

Je hebt na de update op 19 maart niet alleen de mogelijkheid om een logo in jouw Assessment Platform omgeving te plaatsen. Je kan ook zelf logo's toevoegen, die worden opgenomen in de rapporten van assessments. Je doet dit via de organisatie instellingen door eerst Organisatie te selecteren en vervolgens Organisatie-instellingen te kiezen.

logo_instellingen_AP

Wachtwoord 12 tekens

Na de update op zondag 17 maart zijn er bij het instellen van een nieuw wachtwoord nu minimaal 12 karakters vereist.