Assessment Platform Update | 16 april 2024

Op dinsdag 16 april 2024 vindt er een update plaats van het Assessment Platform. Deze update is een volgende stap in het verbeteren van de gebruikerservaring

• Verbeterde functionaliteit voor bulkselectie van kandidaten

De functionaliteit voor het selecteren van meerdere kandidaten is verbeterd. Wanneer je kandidaten aanvinkt voor acties binnen een grote groep, zal het systeem nu de al geselecteerde kandidaten onthouden, zelfs als je tussendoor andere filters of zoekopdrachten gebruikt om kandidaten te vinden. Dit wordt helder weergegeven in de blauwe balk boven de kandidaten.

Bulkselectie_april2024

• Real-time inzicht in de voortgang van kandidaten in tests en processen

Het is niet langer nodig om je scherm te verversen om te weten waar de kandidaat zich bevindt in het proces. Met deze update zullen de voortgangskaarten automatisch aangeven in welke fase van de toegewezen taken (tests of processen) de kandidaat zich bevindt.
  • Betere koppeling van documenten en media aan kandidaten en taken

Onder het gedeelte 'gerelateerd aan' in het overzicht van de coach wordt nu ook de naam van de kandidaat toegevoegd, wat het snel terugvinden van het juiste rapport vergemakkelijkt.

Document_media_kandidaatgegevens_april2024